Køretimer

Efter 3 gange teoriundervisning er du klar til din første køretime. Du kommer ud at køre på de offentlige veje i min skolevogn, så du kan få afprøvet dine færdigheder i praksis. Jeg som kørelærer er selvfølgelig med i skolevognen, så alt kan foregå, som det skal.

De første gange hvor du har køretimer, foregår over to kørelektioner; altså 2×45 minutter. Første køretime starter med at jeg kører, til vi er kommet uden for centrum, hvorefter det bliver din tur til at køre skolevognen.
Du behøver ikke være nervøs for at køre, for selvom du sidder bag rattet, kan jeg sagtens køre og styre bilen fra højre sæde, så du kan være helt rolig, når du har køretime.

Hos Kørkort.dk er det sådan, at dine køretimer ligger mellem 2-4 lektioner i teori. På den måde lærer du hurtigt den teoretiske del i praksis, hvilket betyder at du har lettere ved at huske, det du lærer. Vi fortsætter på denne måde, til teoriundervisningen er slut. Herefter begynder vi at køre mere i centrum.

For at kunne få kørekort er det et lovmæssigt krav, at du har minimum 16 kørelektioner á 45 minutter i praktisk køreundervisning. Det betyder dog ikke, at man altid er klar. Her er det, at du og jeg snakker om, hvad du mangler for at kunne bestå en køreprøve. Da trafikken i de store byer er noget tættere end andre steder i landet,  vil det ofte være mere krævende at blive en sikker og opmærksom bilist. For at være godt rustet til køreprøven, vil nogle ekstra køretimer ofte være givet godt ud.

Udover almindelig kørsel kommer vi også til at øve nogle manøvrer, som f.eks. parallelparkering, og jeg giver naturligvis opskriften på den præcise parallel-parkering.

ikon-koeretimer