Manøvrebane

Som noget af det første i hele forløbet skal du på lukket manøvrebane (kravlegård). Her lærer du at betjene bilen og indøver nogle grundlæggende manøvrer. På manøvrebanen kører 3 elever i hver sin bil. Vi tager os god tid, så du bliver fortrolig med styring, gear, kobling, m.v. Du vil blive instrueret af en kørelærer gennem de forskellige øvelser, hvorefter du selv skal udføre de forskellige øvelser. Kørelæreren hjælper dig via radioen.

Din fordel ved at starte ud på en manøvrebane er, at du kan nøjes med at koncentrere dig om at lære bilen at kende. Du skal med andre ord ikke bruge din opmærksomhed på at tage hensyn til anden trafik. De første timer i en skolevogn kræver ofte ekstraordinært megen koncentration og fokus fra din side, da der er mange funktioner og manøvrer, som du skal lære at bruge. Ofte vil de skulle bruges i kombination med hinanden. Hvor godt, at de første køretimer foregår på en manøvrebane!

Heldigvis kommer funktioner og manøvrer hurtigt til at ”sidde på rygraden”, og så får du meget mere ud af dine køretimer, når du kommer ud at køre i trafikken.

Her kommer du til at skulle bruge 4 lektioner x 45 min.

ikon-manoevrebane