En køreskole med service i verdensklasse

Online booking af køretimer

Kl. 23:23 kommer du i tanke om, at du ikke har fået aflyst den time du bare ikke kan nå:-(  Det er ikke noget problem med Kørkort.dk. Vi har nemlig online booking, som gør det muligt at aflyse, eller booke dine timer 24 timer i døgnet. På booking kalenderen kan du altid se ledige kørelektioner, og det er endda muligt at reservere dem fra din mobiltelefon. Er det cool?

Book køretime

 

Online undervisningssystem

Undervisningssystemet har visse fordele der er værd at nævne. Hvis du f.eks. ikke kan møde til teori en aften, kan du få åbnet adgang til den teori du skulle have haft. Så er du stadig med. Hvis du er generhverver behøver du slet ikke at komme til teori. Det klarer du hjemmefra. Ene og alene pga. dette fine system.

Start undervisningssystemet

 

Medlem af Dansk Kørelærer-Union

At vælge køreskole er en tillidssag. Når din køreskole er medlem af Dansk Kørelærer-Union, er det din garanti for en undervisning der er af høj kvalitet, og som udruster dig til at blive en god og sikker bilist.

Følgende er et citat fra Dansk Kørelærer-Unions love, §2, stk. 1:

Dansk Kørelærer-Unions formål er at samle danske kørelærerforeninger i en faglig og upolitisk organisation til varetagelse af standens interesser i videste forstand, herunder sikring af et højt kvalitetsniveau til fremme af færdselssikkerheden.

Kørkort.dk er selvfølgelig medlem af Dansk Kørelærer-Union.

Se “Vigtige tips før valg af køreskole” på dku.dk. Og husk, at når du skal vælge køreskole, kan det blive dyrt at købe billigt.