Om køreskolen i Århus

Her får du dit kørekort af en kørelærer der går op i, at du skal føle dig sikker som billist, også når du senere selv skal køre.

Køreskolen ligger lige der, hvor det sker i Århus C. Vi ønsker at gøre os bemærket med god service og trygge rammer, noget vi synes kendetegner en god køreskole. F.eks skal der rådgives om du skal på lynhold/lynkursus, eller på et almindelig hold. Der skal også være styr på papirerne, så du kan få dine prøver til tiden, og ikke vente unødigt. Der skal køres til aftalt tid og efter lektionsplanen.

Der skal engagement til for at opnå de bedste resultater. Som køreskole er det vigtigt, at vi har fokus på dine behov, for at du kan gøre hurtige fremskridt, og derved undgå for mange unødige timer. Når du tager kørekort i Århus bliver du vant til at køre i mere komplekse trafiksituationer, noget som gør dig egnet til at køre i enhver storby i verden. Den erfaring får man ikke i en lille by.

Find den bedste kørelærer i Aarhus

Jeg er en kørelærer med mange års erfaring som selvstændig og det interesserer mig at gøre mine elever/kunder tilfredse. Du skal være i højsædet, og skal altid have den bedst mulige service. Jeg er indstillet på at give dig den bedste oplevelse overhovedet, så du til enhver tid ønsker at anbefale kørkort.dk til dine venner og familie. Jeg er først tilfreds når du er tilfreds. Det mener jeg må være opskriften på en god kørelærer :)

Se mine elevers anbefalinger på Facebook

kenneth-krabbenhoeft

 

Kenneth Krabbenhøft

Indehaver og kørelærer
 23 36 00 70