Generhvervelse af kørekort

Skal du generhverve dit kørekort, skal du aflægge en teoriprøve og en praktisk prøve.

Her hos mig skal man ikke skamme sig over at have begået en fejltagelse. Mange generhververe fortæller, at de føler sig helt kriminaliseret og dårlig behandlet, fordi de kom til f.eks. at køre for stærkt. Jeg mener, at når man har betalt sin straf, så er det mit bord, at få dig til at føle dig godt tilpas frem til en prøve. Derfor kan du forvente den bedst tænkelige betjening fra min side, når du vælger at generhverve gennem mig. Jeg prøver at gøre noget ekstra inden for generhverv, da jeg er god til at se detaljer – lynhurtigt. Allerede efter de første 45 min. får du mit bud på, hvad der skal til for at kunne bestå første gang.

Jeg kan tilbyde dig at tage teorien hjemmefra på computer. Det foretrækker de fleste. Det er let og bekvemt. Du vil da kunne bruge Danmarks bedste undervisningssystem (inkl. 4 måneders login til undervisningssystemet og 2 måneders login til teoriprøver og emneprøver).

Ring til 23 36 00 70 og du kan være i gang efter et par timer.

Skulle du ønske at deltage i den traditionelle teoriundervisning i skolen, er det også en mulighed. Der er undervisning i teori 6 gange om ugen i vores teorilokale. Så der skulle være gode muligheder for, at du kan nå at få den undervisning, du har behov for.

Ring på 23 36 00 70 og få afklaret dine spørgsmål

Tilmeld dig her

 

Forløb og eventuelle krav ved generhverv af kørekort

  1. Ansøgning om kørekort: Når du har modtaget et brev fra politiet, evt. med en ”Ansøgning om kørekort”, skal du kontakte mig, for at jeg kan indskrive dig i Borgerservice´s system. Derefter kan du tage på Borgerservice med relevante papirer, og nogle gange kan de booke en teoriprøve med det samme. Andre gange bliver din ansøgning sendt til politiet.
  2. Bestilling af teoriprøve: Derefter bestiller jeg en teoriprøve, hvortil der typisk er omkring 3 ugers ventetid (medmindre jeg finder et afbud). I mellemtiden kan du gå i gang med teoriundervisningen og øve teoriprøver. Du kan deltage i undervisningen i køreskolen eller få åbnet adgang til vores online undervisningssystem.
  3. Særlig køreundervisning: Har du mistet dit kørekort, inden du har haft det i 3 år, skal du gennemføre særlig køreundervisning. Særlig køreundervisning består af minimum 8 lektioner á 45 minutter i teorilokale og 8 lektioner i skolevogn på vej.
  4. ANT-kursus: Har der været alkohol eller narkotika indblandet i frakendelsen af dit kørekort, skal du gennemføre et ANT-kursus. Kurset består af 4 lektioner på hver 2 ½ time fordelt over 4 uger. Tilmelding til ANT-kurset kan ske online på www.antk.dk.
  5. Udeblivelse og afbud: Ved udeblivelse fra aftalte køretimer, eller afbud senere end 24 timer før aftalte køretimer, faktureres prisen for den aftalte reservation.

Kontakt mig for eventuelle nærmere oplysninger og informationer i forbindelse med generhvervelse af dit kørekort.