Generhvervelse af kørekort

Der kan være mange forskellige årsager til, at du er landet her på siden. Først og fremmest ved du nok godt, at du har mistet dit kørekort og derfor skal generhverve det. Men årsagen til, at du har mistet dit kørekort kan være mange, og det behøver ikke nødvendigvis være noget, du skal skamme dig over.

Generhvervelse af kørekort i Aarhus

Skal du generhverve dit kørekort, skal du aflægge en teoriprøve og en praktisk prøve, ligesom du husker det fra første gang, du tog kørekort. Her hos mig skal, man ikke skamme sig over at have begået en fejltagelse. Mange generhververe fortæller, at de føler sig helt kriminaliseret og dårligt behandlet, fordi de kom til fx at køre for stærkt. Jeg mener, at når man har betalt sin straf, så er det mit bord at få dig til at føle dig godt tilpas igen frem til en prøve. Derfor kan du forvente den bedst tænkelige betjening fra min side, når du vælger at generhverve gennem mig. Jeg prøver at gøre noget ekstra, når det kommer til generhverv, da jeg er god til at se detaljer – lynhurtigt. Allerede efter de første 45 min. får du mit bud på, hvad der skal til for at kunne bestå første gang.

Jeg kan tilbyde dig at tage teorien hjemmefra på computer, hvilket er noget, de fleste foretrækker. Det er let og bekvemt. Du vil da kunne bruge Danmarks bedste undervisningssystem (inkl. 4 måneders login til undervisningssystemet og 2 måneders login til teoriprøver og emneprøver). Ring til 23 36 00 70 og du kan være i gang efter et par timer.

Generhverv dit kørekort hos Kørkort.dk

Hos os kan du nemt og hurtigt generhverve dit kørekort. Vi ligger perfekt placeret midt i Aarhus C, og vores fornemste opgave er at sørge for, at du får en god oplevelse hver gang, du er hos os. Vi ved, det kan være svært at regne ud, hvilken køreskole, man skal vælge. Dog kan vi garantere dig, at du bliver taget seriøst hos os, uanset hvad årsagen måtte være til, at du er blevet frakendt dit kørekort.

Generhvervelse af kørekort er naturligvis ikke gratis. Du betaler for en ny omgang teori, en køretime, en opvarmningstime inden køreprøven samt selve køreprøven.

Ring på 23 36 00 70 og få afklaret dine spørgsmål

Tilmeld dig her

Forløb og eventuelle krav ved generhvervelse af kørekort

  1. Tilmelding: Når du har tilmeldt dig generhverv hos os, modtager du en faktura for generhvervelsespakken. Når fakturaen er betalt, får du adgang til online undervisningssystem, så du kan gennemgå teoriundervisningen og øve teoriprøver.
  2. Bestilling af teoriprøve: Derefter kan du tage på Borgerservice med relevante papirer, og nogle gange kan de booke en teoriprøve med det samme. Andre gange bliver din ansøgning sendt til politiet.
  3. ANT-kursus: Har der været alkohol eller narkotika indblandet i frakendelsen af dit kørekort, skal du gennemføre et ”Alkohol, narko og trafik”-kursus. Kurset består af 4 lektioner på hver 2 ½ time fordelt over 4 uger. Tilmelding til ANT-kurset kan ske online på www.antk.dk.
  4. Udeblivelse og afbud: Ved udeblivelse fra aftalte køretimer, eller afbud senere end 24 timer før aftalte køretimer, faktureres prisen for den aftalte reservation.

Kontakt mig for eventuelle nærmere oplysninger og informationer i forbindelse med generhvervelse af dit kørekort.