Kørelærer i Århus

Prikker det også i dig for at komme ud på vejene, presse speederen i bund og mærke asfalten under dig? For mange er det noget, de har ventet på i mange år, fordi det gør livet lidt nemmere at kunne transportere sig selv i en bil. Så hvis det også passer på dig, så er det vist tid til at tage kørekort. Hos Kørkort kan du få et hyggeligt forløb med trygge rammer.

Kenneth Krabbenhøft hedder kørelæreren, og Kørkort går meget op i at give dig den bedste oplevelse som køreelev. Kørelæreren har mange års erfaring som selvstændig, og så interesserer han sig for at gøre sin kunder tilfredse. Man skal trods alt bruge en del timer sammen i en bil og i teorilokalerne, og derfor er det vigtigt, at der er en hyggelig og tryg atmosfære, og at kemien er god mellem kørelærer og elev. Det er en mærkesag for Kørkort, der vil gøre alt for, at stemningen bliver så god som muligt.

Hvis du bliver elev hos Kørkort, så er det dig, der er i fokus gennem hele forløbet, og du skal have den bedste service. Kørelæreren er indstillet på at give dig den bedste oplevelse, så du også har lyst til at anbefale ham videre til folk, du kender. Derfor er han også først tilfreds, når du er tilfreds. Og det, mener han selv, må være opskriften på en god kørelærer.

Vores kørelærer har også efterhånden fået en del gode anmeldelser for sin måde at være på og for hele forløbet. For eksempel har Anders skrevet følgende ”Man har nogle rigtig hyggelige køretimer, hvor man slet ikke lægger mærke til, at tiden lige pludselig er gået. Kan varmt anbefale Kørkort”.

Hvis din opmærksomhed omkring køreskolen her er vakt, så tag endelig kontakt så hurtigt som muligt, og så finder vi en plads til dig på lige præcis den type hold, som du kunne tænke dig.