Kørelærer i Århus

Prikker det også i dig for at komme ud på vejene, presse speederen i bund og mærke asfalten under dig? For mange er det noget, de har ventet på i mange år, fordi det gør livet lidt nemmere at kunne transportere sig selv i en bil. Så hvis det også passer på dig, så er det vist tid til at tage kørekort. Hos Kørkort kan du få et hyggeligt forløb med trygge rammer.

Kenneth Krabbenhøft hedder kørelæreren, og Kørkort går meget op i at give dig den bedste oplevelse som køreelev. Kørelæreren har mange års erfaring som selvstændig, og så interesserer han sig for at gøre sin kunder tilfredse. Man skal trods alt bruge en del timer sammen i en bil og i teorilokalerne, og derfor er det vigtigt, at der er en hyggelig og tryg atmosfære, og at kemien er god mellem kørelærer og elev. Det er en mærkesag for Kørkort, der vil gøre alt for, at stemningen bliver så god som muligt.

Hvis du bliver elev hos Kørkort, så er det dig, der er i fokus gennem hele forløbet, og du skal have den bedste service. Kørelæreren er indstillet på at give dig den bedste oplevelse, så du også har lyst til at anbefale ham videre til folk, du kender. Derfor er han også først tilfreds, når du er tilfreds. Og det, mener han selv, må være opskriften på en god kørelærer.

Vores kørelærer har også efterhånden fået en del gode anmeldelser for sin måde at være på og for hele forløbet. For eksempel har Anders skrevet følgende ”Man har nogle rigtig hyggelige køretimer, hvor man slet ikke lægger mærke til, at tiden lige pludselig er gået. Kan varmt anbefale Kørkort”.

En kørelærer med sikkerheden i fokus

Hos køreskolen Kørkort er sikkerheden i fokus, og derfor kan du få en gratis ekstratime, når du er stoppet som elev, hvis du føler et behov for det. Fordi sikkerheden er så vigtig for Kørkort, så har vi udviklet den service, som vi kalder rustgaranti. Det betyder, at du de første fem år efter, at du har fået dit kørekort, kan komme tilbage til køreskolen og få én gratis køretime. En anden service hos Kørtkort er at du kan også komme på et lynkursus, der sikrer dig, at du kan gå til teoriprøve efter blot fire uger, men du kan selvfølgelig også komme på et helt almindeligt hold. Fælles for alle hold er, at der ydes god service og alting foregår i trygge rammer.

Derudover tilbyder køreskolen også testdrive, som er en service, hvor du som måske kommende elev kan komme med kørelæreren og en nuværende elev på en tur for at se, om du synes, han lever op til dine krav. På den måde kan du være sikker på, at du får, hvad du forventer, når du bliver elev hos kørkort.dk.

Så hvis din opmærksomhed omkring køreskolen her er vakt, så tag endelig kontakt så hurtigt som muligt, og så finder vi en plads til dig på lige præcis den type hold, som du kunne tænke dig.