Køreskole i Århus C

Hvis du ønsker en køreskole, hvor kerneværdierne er god service og trygge rammer, så er køreskolen, Kørkort helt sikkert en god mulighed. Her lægges der vægt på god struktur og kvalitet, så du hurtigt kan komme trygt og sikkert igennem systemet med et kørekort i hånden.

 

Med mange års erfaring som selvstændig og interessen i at gøre sine elever tilfredse tager kørelærer Kenneth Krabbenhøft på arbejde hver dag. ”Du skal føle dig sikker som billist, også når du senere selv skal ud og køre bil”. Der er fokus på dine behov og fremskridt hos Kørkort. Alle er forskellige og udvikler sig på forskellig vis. Derfor er det vigtigt for kørelæreren at møde dig i dine udfordringer og fremskridt. ”Jeg er først tilfreds, når du er tilfreds”, siger Krabbenhøft, der mener, at lige netop dette er opskriften på en god kørelærer. Det er vigtigt at føle sig tryg ved sin kørelærer. Derfor vil Krabbenhøft gøre sit ypperste for at give dig den aller bedste oplevelse.

 

Kan varmt anbefale Kørkort

”Hvis man godt kan lide at have det sjovt og lære noget samtidig, så er dette helt klart stedet, man skal vælge”, skriver Andreas Gjerulff om Køreskolen, Kørkort, der har hjemme i Århus. Andreas skriver ydermere, at han klart vil anbefale Kørkort og understreger de hyggelige timer, man har til undervisningen, der gør, at man helt glemmer tiden. Og glemme tiden det må man sige at gøre på køreskolen kørkort. Med sin hjemmebane midt i Århus C, hvor der er liv og glade dage, lærer eleverne på køreskolen teorien. Samtidig er det også her, at eleverne begynder og slutter alle sine køretimer. Derfor kan du som elev hver sikker på at få masser af udfordring, der kan ruste dig til at køre alene på vejene, når kørekortet er i hus, da du som billist i Århus oplever at køre i mere komplekse trafiksituationer. Det gør dig kun mere egnet til at køre i enhver anden storby i verden.

 

Onlinebooking

Du kan onlinebooke og afmelde dine tider 24 timer i døgnet med onlinesystemet, som i øvrigt også er mulige at reservere gennem sin telefon. Derudover foregår al teoriundervisningen gennem et onlinesystem, der gør, at hvis du er hindret i at møde op, så stadig kan være med i undervisningen. Din sikkerhed i forhold til at vælge denne køreskole er, at Kørkort er medlem af Dansk Kørelærerunion. Det sikrer dig undervisning af høj kvalitet.

 

Her er flere muligheder

Hos Kørkort har du både mulighed for at tage på lynhold/lynkursus eller almindelige hold. Det er også muligt at generhverve sit kørekort gennem Kørkort.

Så hvis du skal på køreskole i Århus, og du ønsker en tryg og effektiv oplevelse både ude på vejene og inde i teorilokalerne, men samtidig også gerne vil have det sjovt, mens du lærer, så er Kørkort måske lige noget for dig?