Lynkursus til din hverdag

Det her er noget for den der vil have sit kørekort dobbelt så hurtigt som normalt – på et lynkursus. Her gennemføres alle 53 lektioner på 4 uger.

Du møder mandag og onsdag klokken 16:00 til teori (ialt 9 gange af 2-3 timers varighed) og efter teorien skal du ud at køre i skolevognen inden næste teori. Det veksler mellem teori og kørsel. Du skal altså have tid til teori 2 gange om ugen, og tid til at køre i skolevognen 2 gange om ugen. Fordelene ved lynhold er åbenlyse. Efter 30 dage er du klar til at gå til prøverne. Det er vores erfaring, at elever der har gennemført undervisningen på lynhold, dels kommer hurtigere til køreprøve, men også har færre køretimer. På denne måde er der ikke langt til kortet.

Tilmelding

Lægeerklæring og førstehjælpsbevis

For at vi kan komme til at bestille en teoriprøve til dig er det vigtigt at vi får din lægeerklæring og førstehjælpskursusbevis. Der vil ofte være ventetid hos din læge og til et førstehjælpskursus, så det skal du helst have klaret inden holdstart. Det er dog ikke en betingelse for at kunne komme på lynholdet :)

Teori- og køreprøve

Straks efter teorien kan du gå til teoriprøven, og den booker vi en af de første dage i forløbet. Efter bestået teoriprøve kan vi samme dag finde tid til en køreprøve.