Vælg et lynkursus, når du tager kørekort

Har du besluttet dig for, det er på tide at komme i gang med at tage kørekort, så findes der mange forskellige køreskoler i Aarhus, og der findes også flere måder at gøre det på. Hos Kørkort er det vigtigt for os, at du får en god oplevelse fra start til slut. Derfor kan du hos os være sikker på at blive mødt af en professionel kørelærer, der interesserer sig for lige netop dig. Hvis du skal blive tryg ved at køre bil, er det nemlig vigtigt, at det bliver sjovt og spændende hver eneste gang, du sætter dig bag rattet.

Der kan være flere forskellige årsager til, at man helst vil tage sit kørekort på et lynkursus. Måske har du travlt med at få det i hus af den ene eller anden årsag, eller måske vil du gerne bare have det overstået hurtigst muligt. Vores lynkursus kræver naturligvis, at du arbejder mere intenst igennem forløbet, og det er derfor noget, du skal finde tid til i hverdagen. Har du ikke så meget tid til overs i det daglige, er det højst sandsynligt en bedre ide at tilmelde dig vores almindelige hold.

Kom hurtigt igennem med et lynkursus kørekort

Det her er noget for dig, der vil have dit kørekort dobbelt så hurtigt som normalt – på et lynkursus. Her gennemføres alle 53 lektioner på kun 4 uger, og det går lynhurtigt. Du møder mandag og onsdag klokken 16:00 til teori (forvent 8 gange af 3 timers varighed) og efter teorien skal du ud at køre i skolevognen inden næste teori. Det veksler mellem teori og kørsel. Du skal altså have tid til teori 2 gange om ugen, og tid til at køre i skolevognen 2 gange om ugen. Fordelene ved lynhold er åbenlyse. Efter 30 dage er du klar til at gå til prøverne. Det er vores erfaring, at elever der har gennemført undervisningen på lynhold, dels kommer hurtigere til køreprøve, men også har færre køretimer. På denne måde er der ikke langt til kortet.

Du kan tilmelde dig lige her

Lægeerklæring og førstehjælpsbevis

For at vi kan komme til at bestille en teoriprøve til dig, er det vigtigt, at vi får din lægeerklæring og dit førstehjælpskursusbevis. Det er ganske enkelt et krav fra regeringen, at disse ting skal være på plads, inden du modtager et kørekort. Der vil ofte være ventetid hos din læge og til et førstehjælpskursus, så det skal du helst have klaret inden holdstart. Det er dog ikke en betingelse for at kunne komme på lynholdet, men sørg gerne for at være ude i god tid, så alting er på plads fra start :)

Teori- og køreprøve

Straks efter teorien kan du gå til teoriprøven, og den booker vi en af de første dage i forløbet. Efter bestået teoriprøve kan vi samme dag finde tid til en køreprøve. Teoriprøven foregår således, at du sidder i et teorilokale, hvor du skal besvare en lang række teoretiske spørgsmål omkring trafikken, regler, skilte mm. Det kan være svært at bestå prøven, hvis ikke man er godt forberedt, så hold øjne og ører åbne i teoriundervisningen.

Vælg et lynkursus på en køreskole i verdensklasse

Vi garanterer dig, at du hos os bliver rustet med de bedste forudsætninger for at blive en god bilist, og derefter er det op til dig selv at holde dine nyudviklede køreevner intakt. Ud over professionalisme i verdensklasse, tilbyder vi også onlinebooking af køretimer. Det betyder, at du kan booke, aflyse og flytte dine køretimer online – ja endda via din smartphone. Så bliver det ikke meget nemmere at holde styr på dine timer, når du er i fuld gang med dit lynkursus til kørekort.

Yderligere tilbyder vi et online undervisningssystem, der er en stor fordel, hvis du ikke har mulighed for at møde op til en af teoritimerne. Så kan du nemlig online få adgang til dagens teori og dermed stadig være opdateret til næste time (dog kun 4 lektioner som selvstudium).

Når det kommer til valget af køreskole og -kursus, må du ikke gå på kompromis. Det kan nemlig være dyrt at vælge en billig køreskole, og det vil du fortryde på den lange bane. Vi har ry for at få vores elever hurtigt uddannet i at køre bil, men uden at gå på kompromis med kvaliteten – og det er derfor, du skal vælge os. Det er nemt og hurtigt at sende sin tilmelding afsted, så hold dig ikke tilbage, men spring ud i det i dag og bliv en fantastisk bilist med hjælp fra os. Vil du gerne vide mere om, hvem vi er, kan du finde masser af information om køreskolen her.